Wedding Pak Apis

Selamat Pengantin Baru

Eh ye ke pengantin baru...macam pengantin dah masham je.

Hafiz is my brother in law.... adik bongsu Mr. Kay.  Tapi ini bukan wedding "bongsu" dalam keluarga.  Masih ada 2 orang lagi yang belum kahwin.  Bukan langkah bendul je dah dak Apis ni...langkah tembok dah ni.

** Gambar dicilok dari FB Pak Apis **

Pengantin nikah last September.  Majlis sanding belah pihak perempuan dah pun dibuat on the day itself.  Tapi majlis kat belah pihak lelaki je kena tangguh sebab pengantin lelaki baru start melapor diri.


So, sempena ada cuti panjang...and si pengantin lelaki pun dapat cuti, makanya dilangsungkan disebelah pihak lelaki.  Majils buat kat rumah Abah kat Alor Gajah.

 Pengantin dah gumuk...nak challenge abg dia kot huhuhu

Kecik molek biras aku ni.

Aik..flower tinggal sorang je...


May Allah bless your marriage.  Dikurniakan anak yang ramai....eh korang nak ramai anak ke??

2 comments:

✿ pink velvet ✿ said...

lamenyer baru nak buat majlis belah laki, naseb lah x pegnen lagi ur biras tu, hahaha~

kakngah said...

selamt pengantin baru dak apis.