Serius tak sedap

Tolonglah jangan beli Maggi Xtra Delixious ni.  Aku pun taktau tukang rasa yang luluskan produk ni terkene kekejungan lidah ke time dorang buat food taste ni.  Sampai taktau camna yang dimaksudkan delicious.... kalau delicious je takpe...ni siap ada XTRA yang buat aku tak tahan tu.

Daripada korang beli yang ni RM3.90 semangkuk.... baik korang beli je Maggi Kari Letup ke atau maggi kari yang biasa tu.  Lagi puas hati ko makan.


Memang ke tong sampah aja baki mee ni sebab sangat tak boleh masuk ke tekak. 

Aku tercari2 gak kot2 aku ada tertinggal perisa ke...tengok sume dah tuang masuk sebelum bubuh air. 

Makanya aku istiharkan ini adalah produk MAGGI yang GAGAL!!!

3 comments:

kakngah said...

aku anak beranak tetap setia dgn megi kari biasa tu.. yg lain tak leh masyuk ah!

manisz said...

ada rasa kari ke dok? ke cmner ek rasa dia?

sheila said...

ngah,
samolah den pun...tp aritu mr. kay konon nak mencuba... dia kata dia nampak perkataan xtra hot...ghupo eh xtra delixious.

sham,
rasa dia xde langsung rasa kari... rasa cam sup ko bubuh kicap tp tawar hebeh