6 tahun sudah!!


Shampoo sunsilk ni dapat tahun 2006 kot... aku gi Secretaries Week Dinner kat Hilton time tu... Ning Baizura buat performance.

Sampai ke harini shampoo ni belum berusik uollss...aku jumpa kat tempat aku simpan berus-berus cat..sabun cuci jamban semua tu.  Camna boleh tak nampak ntahlah selama ni.

Kalaulah shampoo ni bernyawa..dah sah-sah dia dah gi skolah.  Dah pandai baca ABC pun huhuhuhu.  Jadi sebab aku yakin dan pasti dah sampai expiry date shampoo ni..jadinya aku buat basuh baju kerja jelah.  Walaupun dapat free tapi rasa cam sayang je nak humban masuk tong sampah.



2 comments:

kakngah said...

baru nk suh ko buat basuh lantai bilik air...

kasihibu said...

wangi baju tu jadinya
samo dgn akak lah nest ni
hehehehe...;p