Nak Pinklah

Sikit-sikit nak pink...sikit-sikit nak pink.

Tension ammi tau.  Masa nak belikan cadar ni pun....bila bagi dia few sheets for her to choose..dia tetap cakap "kakak nak yang pinklah Mi"... ohhhhhh tidakkkkkkkkk (sila sebut ala-ala Hafiz dalam VC awan nano ye)


Pilih baju pun..."kakak nak pink".  Kalau suruh dia pakai color biru ke, hijau ke boleh tak dia cakap "taaaapi Miiiii baju ni dah buruk".  Very the drama queen dak gegirl ni.

Tapi nasib baik lately ni dia dah ada 2 warna pilihan...kalau tak pink dia pilih purple.  I like purple.  Jadi bila dia sebut purple...lelaju ammi amik.  Jangan ditanya lagi.

3 comments:

✿ pink velvet ✿ said...

ehhh! kyra bole geng dgn kite ni hah ... minat pink + pepel :)

p/s : rase nak join tido kat katil kyra tu, hahaha~~

mummy_ayu said...

standard la tu..girl la katakan..

sheila said...

yien,
silalah tumpang...masih baru lagi kukuh katanya hohoho

ayu,
tulah..nyampah tau ammi dia