Alololo...shomelnya

Haruslah mak sendiri kata anak comel...

Petang ahad pegi HUKM kejap...visit a fren of mine kat situ.  Dah nearly 2 months dia kat hospital tp baru je aku tau.  Sungguh tak boleh pakai aku ni.  Wani get well soon...dengar cakap doctor.  Harap2 sembuh macam biasa hendaknya.

Bukak FB main game...itu je keje tu pasallah satu cerita pun aku taktau.

Balik dari spital anak2 dah mengantuk gila...jadi buat susu lelaju.  Masukkan dak kecik ni dalam buai..laju gila jugak dia habiskan sebotol susu dia....kejap je dh jadi camni.

Comelkan??? Motif dia tido camni pun aku  taktau...

1 comment:

chekna @ mama ziyad said...

Cam tau2 je ammi dia nak snap gmbar masuk blog.. hehe..