Kering dan Kejung

Si bujang ni sangat sensitif bila dalam kenderaan. Tak boleh duduk kat back seat, tak boleh main2 sangat. Senang muntah gitu.

Haritu agaknya dia sibuk dok bergurau ngan kakak....sampai je kat kedai makan dia pening kot terus muntah. Sib baik dia ada kasi alarm sebelum tu..jd mmg standby je. Tp dalam pada standby tu terlepas le jugak kat sluar skit.

Cuci sluar tu alakadar...pastu keringkan kat depan tu. Dari taman melati ke jengka...kering kejung sluar tu.

Sent from my BlackBerry® Smartphone

2 comments:

mummy_ayu said...

boleh plak mcm tu

mummy_ayu said...

aik..mcm mana leh tak sebut color pink nie..musykil..biasa nya girl..mesti pink no 1..