Gila kentanglahhhh

Haritu saja je mintak my bestie upload gamba dia masa dia kawen 10 years ago.  Akulah pengapit dia masa tu...hohohoho.

Tulang takyah diraba-raba untuk ditemui....10 batu dah buleh nampak

Hahahhahaha

Pastu paling tak boleh blah pelamin tu...silau.  Baju pun silau


Nok... kalau bolehlah kita undur waktu yek...takdolah bersilau camtu kan.

Inilah first and last aku jadi pengapit...lepas tu takde lagi dah.  Nasib baik ini kawan baik tau..kalau orang lain mungkin takkan adalah pengalaman aku jadi pengapit.

2 comments:

Ms Pearl said...

baru aku sedar noxxxx

ha ah la you put on weight sekarang! hehehehheh dulu badan ala ala slim model kau! :) :P

kasihibu said...

dik pelamin akk pun silau gak tp silau silver gitu ;p

comel je si wagih tu ye