StarFresh Agro Park

Gi makan kat sini on Hari Raya week sebab dah bosan ketupat, rendang, kuah kacang disana-sini.

Since I'm so in love with Chinese cuisine....jadi aku rasa tempat ni best.  Masakan dia best dan macam 2 days after makan tiba2 teringat2 pulak kat vege curry dia.  Fuhhhhhh bila mau pegi lagi ni??


Family members yang tak berapa nak ramai ni semua ada...kecuali adik bujang aku sebab kedai dia belum tutup lagi....jadi dia malas nak ikut..suruh tapau je untuk dia.  Ek elehhhhh...tapau ko dapat nasi goreng jelah Yang....tak dapeklah nak makan ikan stim, gajah bakar bagai.

 Mixed vege curry... Mr. Kay yang order dish ni.  Tapi ya ampunnnnn super sedap.  Along siap hirup-hirup kuah sampai naik panas tekak.


Thai style chicken.  Agak masam..yelah nama pun thai style confirm ada fish sauce.
Butter prawn.  Masa order siap cakap awal...sorang makan seekor je sebab mahal.  Hahahahha...kemuts tahap gaban.

Sizzling tofu for kids

Ada lagi 2-3 jenis we ordered tapi musykil kenapa tak masuk dalam ini  gambar.  Mesti ada hantu tetek yang sorok gambar-gambar ni.

Dah sudah makan sementara mak bapak nenek dok menyandar kekenyangan anak-anak berlari2 kat kawasan dia yg luas tu.  Budak kecik ni baik punya duduk atas simen tu... ingatkan dia terjatuh...rupa-rupanya dia dok perati lalat tu berjalan.  Huhhhhh

For those yang minat makan...bolehlah cuba try test rasa kat sini.  Jalan nak gi Ulu Bendul sana tu.


StarFresh Agro Park
Lot 2599, 12KM Jalan Seremban,
Kuala Pilah,
70400 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia.

Tel: 606-6794288
Fax: 606-6782628

1 comment:

Mak Lagenda said...

Mak slalu jugak lalu sana tp x pernah nk menyinggah.

Nnt2 nk cuba try test lah!