Tergendala

Gila lama siaran kat blog ni tergendala...tuannya lupa nak bayar bil ke hapa??

Sebenarnya tuan blog tak lupa bayar bil...cuma bil je yg dah takde untuk dibayar.  Incik suami dah terminate line internet kat rumah jadi agak payahlah nak berblog berfesbuk bermain game.  Line P1 itu adalah sangat hampeh!

Gambar terkini anak-anak aku...

Yang anak dara semakin terserlah kedaraannya...getik merengek2 nak spek mata cam aku..nah hambik ko cermin mata vincci 8.70 je regenya.  takde makna ammi nak belikan yg lebih sepuluh hengget sebab belum tentu tahan seminggu.

Yang bujang semakin banyak akal...pandai melawak tapi kencing ngan yak yak tetap tak reti nak cakap. 

Yang no. 3....eh mana ada.  Persenyawaan tidak menampakkan hasil sebab dibuat diluar waktu mengawan hahahahahahaha...

3 comments:

kakngah said...

rindu wey kat ko..
ko sehat?

aku doakan persenyawan akan berlaku dlm jangka masa terdekat.
amin...

✿ pink velvet ✿ said...

huiii~ dah besar dah 2 budak ni :)

p/s : cepat2 tambah no.3 pulak, haha!

Mazni said...

bab persenyawaan tu tak tahan tu...apa lagi...sila bersenyawa selalu..x menentu..dah time tu..hahaha