Hidung

 Pakcik kecik ni sangat suka mengorek hidung.  Kalau nak bersihkan hidung atau telinga dia ni mmg senang sangat.  Dia jenish tadah dengan rela hati.  Kalau Kyra kena pujuk2 dulu baru dia nak bersihkan hidung & telinga.

Nak-nak kalau tengah duduk dalam kereta...ekon shoot direct ke muka.  Leka dia buat keje.

Tangan dah standby dah tu...

Haiyooo..dah tau nak bergamba tu control lah dik

Apa barang control2 ni ammi..macam ni baru best

Macam budak nakal pulak muka dia time ni...kakak tension je masa ni sebab dia ckp..janganlah korek hidung adik..ammi nak ambik gambar.  Adik pedulik apa..selagi tak kluar apa yang nak dikeluarkan tu..selagi tulah dia sibuk

No comments: