Flower Girl

Anak dara ni sangat suka jadi flower girl.  Bila ada orang tanya..boleh tak kalau nak jadikan Kyra flower girl.  Jadi ammi buatlah style orang dulu2...kene gak tanya pada tuan punya badan.

And untuk majlis Nurul Aqilah..my anak buah aku...my other cousin tanya kalaulah Kyra boleh jd FG.

Ammi:  Kakak..kakak nak jadi flower girl tak?
Kyra:  Oooo yang kawin tu ye?
Ammi:  A'ah..nak tak? Kalau nak ammi cakap ngan Muma...kalau taknak pun kena cakap jugak
Kyra:  Kakak nak lah ammi.  Kakak tak cakap pun kakak taknak.

Seeeeee..sebenarnya mmg dah tau jawapan dia..cuma tanya jelah cukupkan syarat supaya aku tak jadi ibu yang memaksa.  Kalau taknak no harm..bukan takde flower girl wedding tu gagal pun kan..


No comments: