Little Caliphs Sports Day

Venue:  Taman Tasik Permaisuri
Date:  11.5.2013 (7.30am - 1.00 pm)
Sports Theme:  "Animal Wonderland"

Ini adalah gabungan 3 Little Caliphs Kindy (Sg. Besi, Sri Petaling & Bandar Sri Permaisuri).

First of all...congratulations to all the teachers sebab berjaya organize sukan ni...

 Kyra and her best friend I guess...sebab kalau kat rumah pun asyik sebut nama Afiqah Iman...Afiqah Iman

Games were divided into 3 categories...4 years, 5 years & 6 years.

Since Kyra adalah 5 tahun makanya game dia adalah "I am Diva" and "Top the Bottle".

 Anak aku le yg jadi Diva itu....
Setiap anak2 dalam setiap rumah (Kyra is in red house) akan beratur dan siapkan Kyra yang berdiri kat tengah lane.  This girl is also one of Kyra's besties...Aqilah.

 Dah habis semua barang dalam red box tu digunakan...now its time to catwalk.  Hahahah lawok lawok.


 Bukan main menyengih lagi dia..

 Ha.....ko boleh berdiri pose gitu??
Kawan dia yang mana satu ntah..silap pakaikan cardigan tu...terbalik.  Patut pun rasa cam pelik je.  Bahagian leher dah duduk ke pinggang.


Habis I am Diva yang divalah sangat....they move on to Top to Bottle.
One day before Sports Day dia cakap...kakak kena jalan bawak bola dalam sudu.  When i said "u have to run then only you can win"...dia kata..."no teacher said walk aje".


 Bukan dalam sudu pun...letak bola atas botol vitagen...no wonder they were asked to walk.

 Dah bawak botol bola tu then kene susun kat situ....

Cuaca adalah sangat panas...and I also participate in one of the games for parents "Unchained Melody" katanya.... aku kena buat bracelet.  Tapi confirm bracelet aku paling tak cantik...dahlah tak cantik...tangan baby pun belum tentu muat.  Kocik bona den buek.  But enjoy dalam kepeluhan...

Since we had a very light breakfast ... pukul 12 anak2 dah sibuk lapar.  So after prize giving ceremony terus jelah balik.  Singgah KFC kat Stadium Cheras tu dan fuhhhhh sangat kusyuk mereka makan.




 Sekian saja...catatan Hari Sukan Kyra....ammi pening ni.


1 comment:

rina_mazlan said...

Alolo comeynya dia.. macam pengantin... :P