Vanitha's Wedding

Gila lama terperap dalam phone...sebab all these pictures were saved in the "bluetooth" folder makanya sangat dianaktirikan.

Vanitha adalah my classmate during secondary.  Kelas saya adalah sangat majmuk...sangat balance melayu, cina dan indianya...and in fact we are still in touch with most of them.  Sangat best.


Wedding was held back in December 2012.  Just imagine kalau dia pregnant...dah nak bersalin dah pun...baru cerita wedding dia nak dipublishkan.  Huhuhuhu..

Mempelai masuk...lama menunggu


Sedang diapakan ntah...tapi masih belum sah suami isteri.  Dia ada bagi tukar2 dulang sari dulu..then pengantin perempuan gi salin sari...fuhhh agak lama jugak.  Abang sedara aku kawen dulu tak lama camni kot..cam sempoi je.

 Yang hadir....yang lelaki semua ada hal masing2..yelah masing-masing dah jadi family man.



 Mata adalah kenapa Sheila??? kenapa?

Haaa seeeee...tadi masa masuk sari biru kan..sekarang sari merah sudah. 
Ni gamba sebelum kitorang nak gerak balik.  Her husband was so friendly and sangat suka senyum.  Cute handsome juga.

Apa2 pun...may  God bless your marriage Vani

No comments: