Dapat jugak

Manage to buy this kuih last Sunday walopon tetap lupa apa nama kuih ni.  First time makan masa berbuka kat rumah Abah....Umi yang beli kat PARAM.  Tengok pada rupa nampak macam x sedap langsung tp sekali dah termerasa.....SEDAPPPPPPP KO.

Lepas tu penahlah sekali dua cam terbayang2 rasa kuih ni tp tiap kali singgah kedai jual kuih mesti kuih ni takde.

Semalam dah jumpa tapi cam x sesedap yang Umi beli kat Alor Gajah.....huhuhu

1 comment:

mummy_ayu said...

kalu tak silap aku..kuih langai..kalu tak silap la..
aku pernah gak makan kuih nie...ada kelapa, ada gula...ok la..tapi memang payah nak jumpa kuih nie kan?