Popular Clearance Sale

Last Sunday balik dari attend cousin's wedding kat Kajang kitorang singgah ke Viva Home.  Kat sini sapa yang suka home deco items...sila datang bersama ubat penenang sebab anda bakal diserang sawan.

Pegi sini pon sebab ternampak satu banner otw ke wedding kata ada Popular Clearance Sale....nak pegi pesta buku macam manjang x sempat je kan....jadi clearance sale pon jadilah.

Kitorang ambik buku2 latihan for kids...stationery kene stock up sebab as usual anak2 ni...manjang aje patah pensil...color semua tu.  Nak-nak Kyra kat kindy blajar ngaji pakai teknik Al-Baghdadi tu...lagi le gemar ketuk mengetuk segala mende.

Untuk ammi adalah jugak...takkan nak tengok anak2 je dapat bahagiankan.

1 comment:

mummy_ayu said...

emm..ada gak nampak tapi lum serbu lagi..e

emmmm...novel Aku Bukan Mistress.. i see..best babe novel tu..selamat membaca!!