Kenangan untuk anakku

Penah letak gambar ni dekat Insta....tapi nak jugak letak kat blog for saat2 indah dikemudian hari.  Ha gitu...

Sebab kadang2 kalo boring2 baca balik entry2 dari tahun 2007-2008 kat blog ni kelakar weiii.  Gelak sensorang.

And this is for my lil angel Kyra Saffiya.

Kakak tau...kakak tulis kertas ni masa umo kakak cuma 4 tahun 9 bulan.  U're not even 5 sayang.  Masa ni kakak belajar kat Little Caliphs.  Kakak kata..kawan kakak pun tulis macam ni jugak...tapi dia tulis Afiqah Iman love Aziq Irfan.

Masa ammi umur macam kakak...ammi taktau pun mencinta, bercinta tu apa.  Tapi masa berubah dan ammi  tau anak ammi belajar dari apa yang anak ammi tengok hari-hari.


No comments: