Khilfi 3rd birthday

Sorry sangat anak ammi..ammi tak buat entry pon pasal birthday ke-3 adik.

Birthday adik dah lama pun berlalu, bulan 6 haritu.  Tapi masa tu vitamin M ammi sangat tinggi dosnya.

Ammi takde buat party ke apa...cuma tempah cake khas untuk adik and pastu potong kat rumah Mak Long kat PD sebab masa tu kebetulan buat kenduri cukur jambul Alisha anak Pak Tam.


Ammi tempah moist chocolate cake with "Ultraman" theme untuk adik.  
Ammi tanya adik ulang2 kali adik nak kek apa...adik kata Ultraman..pastu kluarlah mebius, nexus, zero, tiga macam2 nama ultraman.


cantik...
thanks Petit Chef for this lovely tasty cake..and thank you for delivering it direct to PD.  Special delivery gitu.

The moment ammi bukak box cake tu...adik was so impressed, surprised and indahnya tengok muka anak2 ammi happy.  Bukan anak2 ammi je...anak2 buah yang lain pun tumpang surprise.

Look...how happy your face was that time.



Semua orang berebut-rebut nak makan Ultraman itu.  Pastu hambikkkkk maniskan.  Tapi kakak je yg tak nak makan Ultraman...kakak nak cake je.

Selamat Hari Lahir yang ke-3 Khilfi Syahmi.
Be a good boy...always listen to Abah & Ammi

No comments: