Kita Orang Kecil

Tetiba nak letak tajuk kita orang kecil tapi bersize agak besau...

Balik dari tengok cerita Thor si Khilfi beriya2 cakap...."adik nak beli Thor".  Offer mende lain yang biasa jadi his favorite which is ultraman pon taknak dah.  Dia nak Thor gak.

Memang tak dapeklah abah ngan ammi nak belikan mainan kat Toy R Us tu...camna nak eja ntah ahakss... sebab kita cuma orang kecil makanya ayuh ke Jalan Ipoh saja.  Tapi kat sana takdelah pulak abang Thor kegilaan Khilfi tu.

Jadi amik jelah sorang 2 mainan.  Pilihan ditangan anak2 kalini....so pilih-pilih tp kena ada 4 je masa nak bayar nanti.

Total 4 barang ni ada RM50 sahaja.  Sesuailah harga dengan jangka hayat mainan2 ni.

No comments: