Rindulah pulak

Memang kitorang plan cuti sekolah ni nak hantar anak2 balik Seremban.  At least Kyra takdelah menghadap school dia sepanjang tahun and Khilfi pun bolehlah ubah sikit-sikit cara bercakap dia.  Sekarang ni nampak agak kasar bahasa dia but dah ramai-ramai budak kat babysitter tu camna nak halangkan.  Akak tu dah jaga dengan baik pon dah bersyukur. 

Mama kata Khilfi agak relax kat sana..tapi Kyra dah mula gelisah bila abah ngan ammi tak dtg ambik dia.  Alahai anak ammi.

Kan biasa org cakap anak sulung akan lebih cengeng dr anak kedua.  Proven!

Rindu ngan mulut anak dara ni kalo botol terlepas dari mulut masa tido....cam mulut ikan ahaksss

No comments: