Bila teringin

Mama semenjak aku peknen dia sibuklah tanya...aku ni xde ke teringin nak makan apa2.  Aku macam takde pulak keteringinan tu.  Nanti bila dah selesa sikit dengan pregnancy ni siaplah mama....macam2 La order.

Tapi last 2-3 weeks mama naik KL dengan anak2 buahku, kitorang gi makan kat restoran nasi daun pisang.  Nak masuk je kedai aku ternampak laddoo.  Otomatik tekak rasa nak makan.  Sebelum balik aku beli supaya baby kluar nanti tak ngences.  Alasan!!

No comments: