Finally

Habis je keje hari Sabtu haritu...ajaklah Mr Kay gi Times Square jap.

Gedik sangat dah nak beli handbag...plan nak beli ngan walletnya skali...tapi kalau beli bag ngan wallet rege otomatik jadi lebih dari sebelah tangan.  Nak ke tak nak....nak ke tak nak akhirnya takyahlah.  Guna je yg lama.

Aku sebenarnya tak tau kenapa dan macam mana aku end up to buy this design.  Aku selalu cam mata mesti singgah ke bag yg plain color...tapi kali ni taste more towards design yg bercorak2 gini.  Pembawakan mungkin....ahakssss salahkanlah pembawakan ko tu!

Sebab aku ada Jusco member card makanya dapatlah less 10%.  Baru ku tau beli kat  butik pon boleh guna card jusco ni.  Bagus AEON.

Sebelum beli bag gi lah beli baju basahan anak2 sikit utk pakai kat nursery.  9 hengget selai kat FOS.  oklah tu kan.

Misi nak beli perfume akan bersambung lain kali sebab mood nak berjalan dah hilang plus pinggang yg sakit.  Dugaan

No comments: