Cantik tak bon*ot saya?

Haaaaa....ingat Sharifah Sakinah yg mengong tu je yang boleh tanya soalan camni?

Kuali ahkak pon nak tanya soalan yang sama gak.

Dah berbulan beli set periuk ni....tapi hari Sabtu lepas baru guna kualinya tu pon sebab nak goreng ayam size besar dan takut hangit. Guna non-stick pan ni cam terjamin sikit kualiti ayam goreng tu nanti sebab aku bukan reti sgt pon nak bajet ayam tu dah masak ke blom. Periuk yang lain2 bontotnya cam biasa je tapi kuali ni cam lawa je....cam comel je...cam geram je.



Lawakan bontot kuali ahkak....
posted from Bloggeroid

No comments: