Khilfi oh Khilfi

Harini....waktu ammi buat entry ni, umur anja ammi baru je 3 tahun 10 bulan.

U've learnt a lot son...suka sangat imitate apa yang orang lain buat..cakap. Mana yang baik of course ammi takde masalah. Tapi bila adik suka ikut perkataan-perkataan yang x sepatutnya otomatik ammi jadi raksasa gorgon. Kengkadang rasa cam nak lempar je apa yang ada kat tangan sebab ammi dah x larat nak main kejar-kejar cubit adik.

Kadang-kadang adik memang saja je buat ammi marah. When i say A...u will say B. Adik refuse to obey to my word.

Tapi since ammi record video ni....everyday without fail ammi mesti nak play. Ammi rasa terharu sangat sebab at this age you are able to memorize ayatul qursi. walaupun baca dengan lidah tergulung ...terjulur bagai.



Terima kasih pada LC Sungai Besi's teacher for their effort in teaching and guiding my precious Khilfi Syahmi
posted from Bloggeroid

No comments: