Khilfi's School Trip


Wednesday 2.4.2014.

Khilfi ada field trip with his classmate

Places visited:
1.  Farm in the City (Petting Zoo, Seri Kembangan)
2.  Chocolate Museum (Kota Damansara)

Khilfi tak seghairah Kyra.  Kyra dulu masa nak gi trip ni...pagi-pagi bangun awal..siap awal...tak banyak songeh.  Si kecik ni alahai...macam tak suka je tau.

Padahal malam dah cakap ngan dia..have to wake up early..get ready ada trip besok..nak naik bus.  Dia ok ok je.  Pagi tetap buat hal nak bangun...nak mandi.

Took all the photos from Little Caliphs's facebook.  Tapi memang anak-anakku jarang ada dalam gambar-gambar.  Mereka tersasar dari kamera nampak gayanya.  Apa-apa jelah...jadi anak-anak happy.




Gambar masuk kamera...tapi dia nya tak pandang kamera.  Tu dia with green water bottle yang pandang ke kiri.



Ni pun sama gak.  Naluri ibu..anak ko pusing camna pun ko tetap kenal itu anak ko.  Dia tu yang ngadap belakang with tali biru di leher.

Photo

Ni Teacher Nor.  Khilfi's class teacher and again Khilfi is not looking at the camera.  He's the one standing next to teacher Nor.

Itu je gambar yang aku boleh trace kelibat dia.

Petang tu bila balik tanya dia...seronok ke tak.  Dia jawab "kan adik dah cakap dengan abah tadi..tak payahlah cakap lagi".  Amboiiiiiii

No comments: