Satu untuk aku...banyakssss untuk dia

Semalam gi buat claim for my big boss. When i entered into his room he was having discussion with his colleague so i leave his claim book and money on his in tray. Slalunya memang kene berdiri tepi dia sambil dia tanya....this is for what...which matter.

By the time nak balik tu as usual gegirl gi kosongkan pundi kencing sebab at this stage asyik ajelah nak tershishi. Sampai kat my cube i saw him writing something pastu tutup buku claim dia...he saw me and smile.

Aku pon terus je bukak buku tu sementara dia kat situ kot2lah ada notes dia yg aku x paham. Rupa-rupanya dia tinggalkan sikit bahagian untuk aku. Sharing is caring kot ahakssss.


Thank you boss. Dengan dia skrg ni dah xyahlah nak refuse kalo dia bagi. Amik je ckp thanks....kalau tak akan keluar ayat dia..."who is the boss here, Sheila?"...this is my order. Dah masak ngan perangai dia selama 3 tahun ni.
posted from Bloggeroid

2 comments:

msredcheesecake said...

baiknya bos

Akak Adek said...

haha-3 tahun? mesti dah masak kn perangai bos ni... ^___^