SELERA KAMPUNG SANGAT TU...

Apa mimpi pulak update blog memalamkan. Buang tebiat ke hapa makyong ni?

Dalam kereta on the way biasanya akan tanya kat anak2 dorang nak makan apa. Tapi bukan ammilah yang masak....kita order saja during weekdays.

Khilfi nak nasi goreng telur (patayalah tu). Kyra plak...mementang hujan dia nak cekodoklah pulak. Nasib baik tak order cekodok ngan kopi o. Si adik dgr cekodok...dan dan tu dia tukar menu. So marilah bercekodok aje. Cekodok instant sudah. Kat umah dah kehabisan stok bawang, ikan bilis bagai.


Pemalas sgt ammi kamu orang ni


Abaikanlah pemandangan belakang tu...time2 ujan ginilah keadaan penghuni rumah burung


Lepas makan...bersandar fokus tgk disney channel simpan tenaga. jap lagi kluar cita hi5...hambiklah tengok budak2 ni terkinja menyanyi menari
posted from Bloggeroid

No comments: