KHILFI SYAHMI IS 4

4 years ago tepat jam 3.03pm lahirlah putera yang dinanti-nantikan.

Sebelum tu ada drama airmata ammi dalam labour room sebab 2 inductions yang gagal...keputusan drastik ammi to go for emergency ceaserean. Keputusan ammi buat tanpa abah...sebab masa doctor check abah keluar untuk solat. Ammi rasa macam tak mampu je nak tunggu 8 jam lagi untuk tau keputusan induce seterusnya bilamana doctor kata possibility untuk sukses hanya 50-50. Jadi untuk apa menggadai nyawa sekiranya ada lagi pilihan yang boleh dibuat.


Muka sembab anak ammi. tapi ni gamba after 1 day kot.


cutenya gamba khilfi bertudung tu...masa ni khilfi belum pon setahun


setahun. baru nak laju berjalan


masa ni lasak bukan main lagi


3 tahun...macam2 khilfi dah pandai buat. snorkeling pon dah boleh. proud of you son


and today....you are 4.

how time flies and soon in less than a month u'll become abang khilfi.

Abah and Ammi love you son.

HAPPY BIRTHDAY TO YOU. SEMOGA JADI ANAK YANG BERJAYA DUNIA DAN AKHIRAT
posted from Bloggeroid

No comments: