Sangat-sangat boleh diharap

Monday birthday Khilfi tapi tak dapat nak celebrate kat school sebab on that day Kyra ada field trip to Kidzania.  Jadi we decided to do it on Tuesday instead.

Ahad tu pegilah beli barang-barang sikit untuk goodie bags.  Beli air kotak, mamee and gula-gula mentos.  Tu je.  Kesiankan.

Since Kyra memang takda peluang nak celebrate birthday dia kat school...dia lahir December makanya I told teacher that bagi Kyra potong kek sekali dengan Khilfi.  Next year Kyra dah masuk darjah 1 lagilah takde chance dia nak sambut birthday dekat sekolahkan.



Takde pun nak buat grand-grand lekat nama bagai.  Duduk buat camni pun dah cramp celah kangkang ammi.



Mujur ammi ada helper yang sangat-sangat boleh diharap.  Dia siap kira bagai.  Thumbs up to you Kyra Saffiya for being so helpful.



Ini kek untuk Khilfi potong...



Ini pulak untuk Kyra.  Told her from the beginning...ammi tak letak tulisan apa sebab ini bukan birthday kakak.  Sebab birthday kakak masa school holiday jadi kita potong saja-saja je.  Nasib baik anak dara ni sangat memahami.

Kek-kek ni design dorang berdua yang pilih sendiri.  Lantaklah janji dorang happy.

Gambar masa celebration kat school belum dapat lagi.  Teacher belum upload lagi kot.

No comments: