Study Time

This coming Wednesday and Thursday both of them ada assessment dekat school. So...lets do some revision kids

I really need to polish on Kyra's handwriting. Her handwriting adalah sangat sangat mendukacitakan. Getting smaller from day to day.

Gambar kat bawah ni dia bukan baca doa tapi dia tengah mengira. Hahhahah nasiblah anak....mujur gak betul semua jawapan.



Si kecik ni pulak tak sudah-sudah tulis nombor. Bila suruh dia tulis ABC takmo. Kalau ye pon dia nak tulis....dia nak tulis hat capital letters je...small letters dia kata cikgu cakap tak payah. Auta sangat tu
posted from Bloggeroid

No comments: