Tiada tajuk

It's been a while since my last post. Leka nau main bercucuk tanam kat handphone. No more candy crush..no more farm heroes saga....its now FV2 time. huuhu

Anak-anak masih dirumah mama. This is the only chance they have to play with bicycle. Kat KL mmg kesianlah. Next week startlah balik routine kejutkan anak2 gi skolah...layan kerenah si kecik yg byk songeh diwaktu pagi.


Abaikan kekacaubilauan dinding belakang tu. Tak paham aku ngan manusia yang suka sepak2 dinding.

Tanya Kyra..kenapa dia berdiri camni. Dia kata....supaya kakak jadi "tinggi" macam adik. Dia nak kata sama tinggilah tu.


Gambar tuan tanah yang bukanlah terkini sgt. 2 minggu lepas punya kot. Orang ofis kata perut adalah besar macam x sempat nak tunggu raya.

Masa check up 28/5/14 aritu berat aku dah 69kg. Sebulan sebelum tu 66kg fuhhhhh dengan lajunya naik 3kg. At 30th week baby dah 2.08kg. Kalo doctor ukur kepala baby lagi melampau size macam baby 35th weeks gitu. Kepala besar atau besar kepala baby ni? Jgn besar kepala ye nak....kepala besar takpe. Keturunan ammi namanya tu. huhu

Hari Rabu ada check up lagi. Sekarang ni dah kene gi 3 minggu skali plak. Kita tgk jelah apa perkembangan baby dan apa yang kembang pada ammi.
posted from Bloggeroid

1 comment:

mummy_ayu said...

hi friend!! lama tak jengah sini..
:-)