Tidur

Kyra and Khilfi jenis asal naik kereta je mesti nak tido.  Pastu jenis tak reti nak tido just sandar kat seat...mesti nak baring.  Turunkanlah seat tu tahap paling max sekali pun tetap gak nak baring menyiaraplah bagai.




Biasanya pastu salah sorang akan tergolek jatuh.  Kesian hahahha

Haritu ada nampak orang jual car bed.  Rasa macam nak beli cumanya aku tak pasti camna nak simpan benda alah ni kalau dah tak pakai...means kalau ada orang lain yang naik kereta takkan nak melunjur plak kaki dorangkan...contoh mama aku ke...pak mentua ke yang naik.


Harga aritu nampak ada yang jual RM250...ada yang RM280.  Bila aku PM seller tanya storage camne..kalau after release angin dalam bed tu ada apa size bila dilipat....sonyap sunyi takde jawapan.

Tapi memang rasa nak beli sangat...at least takyah budak-budak ni tido bertindih2 bergaduh2.

No comments: