Penjimatan berganda

Khilfi ni dia small size tau.  He is 4 now buat normally orang tak kata pun dia ni 4yo.

Pastu haritu masa update blog prasanlah baju ni.  Beli masa dia 2 tahun and he can still wear it till now!!



Ni masa dia 2 tahun 2 bulan actually.



Ni terkini...masa dia masuk ward aritu.

Sluar pun gitu gak.  Sluar jeans Baby Kiko size M dia masih boleh pakai sampai sekarang.  Kyra masa 4 years mmg dah xlehlah pakai Baby Kiko Kuki Kiki ni.  Dia kene beli size yang 2 thun besar dari dia.  Sekarang ni baju dia kebanyakkannya beli size 8 or 9-10 years punya.

See...jimat sangat anak bujang ammi yang sorang ni.

*** Ini adalah auto published entry ***

1 comment:

green apple said...

bertuah dapat anak yang boleh fit baju bertahun2, nak beli yang mahal pun tak rasa rugi. Tu pasal anak2 aku lenjan baju kat Giant je, tak sampai 3 bulan dah tak muat.