Blue in the house

Pagi-pagi biasanya Kyra yang akan sediakan barang2 untuk baby. Dia yang pilih baju, booties mitten, barut, diaper bagai and then she'll place it kat tempat Amuma nak siapkan baby. Beruntungnya rasa ada anak dara yang banyak membantu ni...plus dia mcm cepat matang. Malam pon dia yang akan sediakan bakul letak diapers dekat dengan tempat tido Ammi. Penah sekali dia dah lalok dah ni atas katil...bakul tu kira tak letak dekat ammi lagi. Dia boleh bangun nguap2 pastu sediakan diapers...wet tissue bagai. Alahaiiii terharu rasanya.

Haritu actually she chose yellow baju for Ozil. Pastu Ozil plak tak reti2 nak bangun and I asked her to take her shower first. Ammi pilihkan baju warna biru for her. Dan-dan tu dia tukar baju baby to blue as well...baju Khilfi pon dia ambik blue jugak.


All blue.
Pakcik Khilfi memang forever with his Kakak's shades. Dah jadi cam belanda dapat tanah tau dia ni.


Nasib baik masa melukis dia tak pakai jugak.

No comments: