Puteraku

Ye...saya sudah melahirkan anak bongsu saya pada 14.7.2014.

Mr. Kay sempatlah sahur sambil tengok final World Cup Argentina vs Germany.


Dah 3 minggu baru ammi reti nak update blog. Ingatkan masa pregnant je malas...dah branak pon tak hilang2 kemalasan. camno tu?

Yang datang ziarah tanya confirm ke bongsu?

Jawapan saya adalah YA sebab dah alang2 ceaserean...request kat doctor buat BTL terus. Umur dah banyak...pastu every time pregnant saya adalah seperti sayur layu dan siap kene tolak gaji lagi sebab asyik cuti cuti cuti dan cuti.
Syukurlah dengan 3 permata hati yang Allah pinjamkan ni.

Maka dengan ini diumumkan nama baby bongsu saya adalah KHALIF SYAFIQ atau nama manjanya OZIL ahaksss
posted from Bloggeroid

No comments: