Raya Get Together

Semalam ex primary schoolmates (Sekolah Kebangsaan Rahang) buat gathering raya. Buat dekat rumah Rubi. Makanan berkonsepkan potluck and this time I brought roti jala and kari ayam.

Saya masih dalam pantang...makan pon sikit2 jr buat isi perut. Bak kata kawan, semua makanan halal dimakan cuma kenalah ada batasnya. Air je yang aku minum 2 cawan...air fanta sejuk plak tu. Ahaksss. Syhhhh mama xde.


dapat banyak ni pon jadilah. ada a few yang lambat sampai takde dlm gambar


the ladies


gentlemen


hanya yang ada tau kenapa kitorang gelak. Siva kaulah puncanya


Cake dari Rashid...pakcik silau kedua selepas Nick ahakss


Tips membuat karipap aka kipap dari Mashitah. hehe


Masa ni aku dah balik


Tokey char kue tiow tgh blaja cara buat kipap katanya


Masa ni pon aku dah balik. Takde rezwki nak jumpa Aton ngan Mawar


Kawan sebelah meja masa darjah 6. Tapi salute sgt ngan Rashid sebab dia ingat kedudukan semua classmate masa dajah 6


Terlebih makan kismis Rashid ni tu yg boleh ingat semua mende. Sampai botak rambutnya.

Banyak lagi gamba...tapi malasnya nak upload semua guna fon.

Anyway thanks Rubi sebab sediakan rumah ko yg cantik tu untuk kitorang mengeratkan ukhwah.

Thanks pada yang menjayakan sesi kalini. Siti Aida, Haslinda, Zurina, Ruslina, Zuraidah, Mashitah, Mawar, Masziaton, Rubi, Nazrul, Rashid, Fendi, Azfar, Azif and Siva Sangaran...the one and only non muslim fren yang sudi dtg.

Pada yang x dapat join tu takpa...next time kita buat lagi

No comments: