Urut Baby

Jaga Ozil masa dalam pantang memang sangat mencabar. Setiap hari dia kembung perut...melalak tak hengat punya. Bila dia lalak aku jadi macam stress sgt. Macam-macam petua dah cuba....macam-macam minyak telon gak aku dah beli.


haaa nampak...dari kiri cepat jalan

Haritu mak mentua adik ipar aku datang dari Sarawak. Kitorang memang panggil dia Mak aja...mak mu mak ku jua gitu. Mak memang mengurut orang bersalin, baby semua. Jadi marilah bawa Ozil untuk dikungfukan.

Kena urut 3 kali...selang sehari.








motif sangat tangan ammi dia gitu. main cop cop plak hahah


Hambik...sebijik bawang yang Mak dah kunyah2 dok atas kepala. Sebijik lagi kat perut pastu balut ngan barut. Salute arrr mak boleh gigit kunyah bawang gitu2 aja

Alhamdulillah....Ozil dah tak kembung perut lagi. Dah kedengaran kentut2 bahagia keluar. Bila dia kentut ammi ngan abah yang rasa lega gila hahah

Sekarang dah tak guna minyak telon lagi dah. Kita guna je minyak yang mak buatkan plus minyak kayu putih untuk certain part of the body.



Terima kasih sangat2 dekat Mak atas usahanya dan syukur padaMu Ya Allah dengan izinMu anakku pulih.

posted from Bloggeroid

No comments: