Breakfast semalam

Semalam cuti Deepavali and aku tak balik pun beraya with my granny and family.

Dah duduk rumah takkan nak puasa pulakkan...marilah cuba resepi baru yg aku jumpa kat facebook. Berbaloi gaklah join group resepi ni....at least dapatlah sediakan juadah yang tak pernah terlintas kat kepala.

Simple je resepinya and ko guna je apa yang ada dalam fridge. Aku takde daging kisar...guna je daging burger. Pastu aku share gak resepi ni kat member group DRA....dorang pon excited and they came up with their own as well. Ada yang letak pasta and sliced sausage..seeeee semua ikut creativity je and yang penting kita derhaka pada resepi hahhahahaha (jahat sgt bunyi gelak tu sheila!!)


Untuk abah and ammi kita potongkan cili padi letak kat dalam tu before curah telur.


Resepinya...


posted from Bloggeroid

No comments: