Sarapan kreatiflah konon

Sabtu adalah hari aku boleh sediakan sarapan for family. Itu pon kalau rajin....kalau penyakit M sampai silalah Mr. Kay carikan kami sesuap makanan untuk mengalas perut.

So...kalini kawan lain pulak share idea sarapan. Mari kita cuba since bahan2 dah ada kat rumah.



Tekap roti tu guna cawan ke apa2. Aku tekap asing2 sebab bila doublekan roti tu baru tekap nanti bulat yg dikeluarkan tu jd tebal sgt.

Pastu letakkan cheese in between bread tu. Letak atas pan and masukkanlah apa2 yg korang nak letak. Sausage, burger. In my case aku potong2 dafing burger sbb xde sausage. Api biar yang plg slow kalo tak kang hangus pulak roti tu.


Pastu pecahkan telur. Aku letak gak sjkit mixed herbs.


Tadaaaaaa....hasil yang tak kemas tapi mak tak kisah nyiah. Janji perut kami anak2 beralas.

posted from Bloggeroid

No comments: