Semalam Yang Hangat

Tajuk tiada kaitan dengan malam jumaat ye tuan-tuan dan puan-puan.

Semalam jadi hangat sebab ahkak buat brownies for the first time. Gelabah ahkak. ahaksss.

Semalam lepas bawak kids gi clinic singgah jap kat kedai jual barang buat kek. Beli scale. Puas hati ahkak ngan Kyra. Pastu semua mende nak ditimbang.


Buruk sangat rupamu.
Rasa oklah pada tekak aku sebab aku pon xtau rasa brownies yang sebenar-benarnya macam mana.

Hangat yang pertama sebab...kacang yg dipanggang dalam oven hangit. Total loss disitu. Benci benci benci. Nampak sangat belom berapa nak kamcing dengan oven tu.

Hangat kedua sebab...ahkak duduk kat dapo mendouble boil coklat ngan butter.

Hangat yang ketiga sebab.....kat dapo ahkak xde kipas.

posted from Bloggeroid

No comments: