Farewell for Shikin

Yuhuuuuu...Shikin dah 2 bulan left the office...dah 2 bulan dapat gaji lebat dari ofis baru. Aku baru hegeh2 nak upkan cerita farewell lunch dia. Huhuhu...sori Shikin.

So, Shikin dah berenti...akulah yang kena take over jaga boss dia. Nasib dapat bos yang ok. Kalau dapat sorang lagi yang banyak cekadak tu....fengsan.

Kitorang geng2 seketeri decided to treat her with lunch...nak harapkan ofis mmg taklahkan. Kita gi makan kat Delicious St. Mary je. Kalau lunch hournon Friday sampai 2.30 ok gak...ni lunch sampai pukul 2 je jadi kita pegi jelah yang dedekat.


Yang kat sebelah aku tu Yan. Dia dah berenti gak tapi nyemak je kat situ. Hahahha...hampun Yan laling.


Shikin yang duduk kat kepala meja




Ni kat dalam The Weld...jam dah pukul 2.05pm...tapi hegeh2 lagi melalak kat dalam tu. hoho






Gedik sangat makcik kat tengah...nyampah tau i

Semoga Shikin terus success...kalau kahwin sok jangan lupa kat akak2 ko kat sini tau.


Ni boss Shikin yang aku take over. Nice working with you Victoria.
posted from Bloggeroid

No comments: