Happy 6th birthday Kyra

21st December... back in 2008 i officially became mother.

Setiap tahun memang abah ngan ammi sangat excited nak sambut birthday kakak. Walaupon kadang2 cuma kek...tapi we are all happy especially our little drama queen. Surprisingly...dia anak yang sangat appreciate pada apa yang kita bagi or buat. She can still remember where we went for her 3rd birthday. Macam tak percaya tapi ammi kene percaya.

This year Abah dan Ammi berjaya surprisekan dia. Sampai ke hari yang sepatutnya baru dia tau apa hadiah dia. Yeayyyy tahniah utk abah and ammi. Hahah.

We went to Hello Kitty. She was so happy, so did Khilfi. Sebab dua-dua pon terasa bahang surprise tu.

Agak kurang gambar sebab she refused. Dia main apa yang dia nàk je. Abah yang beriya2 tanya dia nak join tak dancing class yang Angelina Ballerina tu tapi dia taknak.






tak padan ngan gigi gongak dia tau




pening wei ammi naik cawan ni. tobat!


kakak taknak ambil gamba ngan mascot ni. ok...ammi tak paham perangai kakak bab amik gamba ni. Dia kurang excited.


Terpancar keseronokkan dia.






Masa dia naik yang ni ammi rasa paling kelakar sekali. Kelakar dengan face expression dia. Khilfi and Abg Adel relax je...dia je yang over.


Jigsaw puzzle mmg kesukaan dua beradik ni




Beratur masa nak masuk Black Wonder. Kat sini pon dorang suka gak.

Kesimpulannya...aku rasa anak2 ni suka sesuatu yang macam treasure hunt. Sesuatu yang dorang tak boring.


Budak kecik ni buat hal sendiri. Tido main2...mujur gak dia tak melalak tak tentu hala. Seluar tu agak kelakar sebab aku sarungkan aja seluar panjang yang ada dalam bag. Sejuk pulak bila dah pepetang. Aku yang berbaju lengan panjang berseluar jeans pun terasa sejuk ni kan pulak budak kecik yang halus mulus. Fedulikkan kalo orang kata cam estet ke hapa.

Tahun ni takde cake utk kakak.

- The end -

posted from Bloggeroid

No comments: