Ozil and carseat

Semalam balik ke KL letakkan Ozil dalam carseat for the 1st time. Carseat ni beli masa Kyra baby tp penggunaan sangat minimal. Aku macam tak sampai hati je kengkadang letak anak kat carseat. Kesian.

Tapi disebabkan ini anak yg FINAL...makanya marilah melunyaikannya.


Melampau kaki tu letak kat seat abah. Kalo yang buat tu kakak or abang memang ammi dah cubit kaki tu. huhu


Elelehhhh main sentil2 lidah. Cucu atok jamil sangat ni


kene belikan neck support kot...kalo tak lenguh gak tangan aku nak bagi kepala dia balance.



Ok...lepas ni abah boleh jemput ammi balik kerja bawak Ozil. Takdelah ammi risau kalau jalan jam ke...terlewat ambik Ozil ke.

He is now 4 months 2 weeks.

posted from Bloggeroid

No comments: