Suwittt sangat moment ni

Pagi sarapan ala kadar...makan biskut cicah nescafe sebab tak jangkakan nak cuti harini. Pastu dalam pada Ozil merengek2...keluarkanlah apa2 yang ada dalam esbok.

Masak laju2 masa dia terlelap...sebab dia ni kan pesen tido less than 1/2 hour. Jadi ammi memang kene express extraordinary. Tumbuk bawang pon macam orang nak mencuri tau...huhu.

Dah siap...perut dah macam konsert rock..kita sendukkan lauk.


Dalam pada takde bahan tu blasah jelah. Aku je pon nak makan.

Nak pegi senduk nasi....yuhuuuuuuuuu nasi tak masak pon lagi. Bukan kata terlupa nak on...beras pon tak berbasuh lagi. Ko tunggu jelah mak mila oooiii. Suwit sangatkan.

Marilah layan dulu budak demam ni...




Merah sangat bibir anak ammi ni.
posted from Bloggeroid

No comments: