:: 2014 :: Year End Party

Macam biasa every 31st December, ofis akan buat party lite2 kat ofis. Buat depan lobi lift je pon. Makan2 and lucky draw.

This year ada additional itinerary as our CEP (Dato' Cyrus Das) and Deputy CEP (Mr. Porres Royyan) bersara.


Dato' didepan and Mr. Porres dibelakang


Standby nak mentedarah...lapo wei


Bila perut dah keroncong rasa mcm lambatnya dorang nak buat penutup ni huhu


Kita kandid gamba Abg Jep satu kali


Aku pon taktau dorang semua tgh tengok apa and the lady wearing coat with green blouse leaning against the wall is our newly appointed Chief Exextive Partner. Congratulations Mrs Patricia.


Gifts for lucky draw....and i'm one of the lucky person. Yeeehaaa


Enterframe kejap...my row's neighbour... We're ladies in blue!


Bukti menunjukkan aku antara yang bertuah. Jangan muntah dengan kepoyoan aku ye SLBians.


Us




Seronok sangat hati ko ye Sheila..


With my Mr. Boss.


Nampak garang...but he is nice. Generous, understanding and the lists go on.


Ko dah kenapa Shima?


Candid jugak


So far dah 4 kali aku celebrate year end party...3 kali aku dapat lucky draw gift. Last year tak pergi sebab morning sickness mengatasi keinginan untuk berjimba. Tahun depan kalau ada rezeki lagi why not. Huhu.
posted from Bloggeroid

No comments: