Bonus yeayy

Alhamdulillah dah hilang penyakit gatal2 orang office aku. Kalau tak tu tiap2 hari ada je yang update kat fb kata gatal tangan..gatal muka, gatal mulut bagai.


Dah dapat semalam...pepagi tag in je dah ada yang kabokan kata bonus dah masuk...yeay.

Takpe kita gi sarapan dulu baru check balance kat bank. Baru surprise. Alhamdulillah....taklah kecewa sangat and taklah best sangat tapi bersyukur. Masih ada yang appreciate kerja yang kita buat.

Sebab dah dapat bonus jadi marilah berhungga diwaktu lunch.


Makan biasa2 je sebab bonus pun biasa2 aje kan...

Balik lunch dah le lewat...phone kat meja ringing tapi tak sempat nak angkat. Huhuhu. Jap tu ring lagi and its my bigboss. "Shila, issue the letter and i'll sign it now" katanya. Dahlah lambat pastu bos nak kluar gi meeting plak. Cam charlie chaplin ahkak buat surat tu.

Masuk je bilik dia, tadaaaaaaa...sebelum aku kasi surat dia dulu kasi sampul.


Malu ahkak tau bos. Terus gigil.

Thank you boss.

posted from Bloggeroid

No comments: