Designer handbags

Wowww...lumayan banget deh Sheila beli designer handbags.


Macam cantik pulak beg ni. Tapi no no no...saya belum mampu nak beli.

Nak cakap pasal eyebag je. Kak Ida kawan DRA kata designer eyebags...kelas namanya. Saya memang jenis yang ada eyebag since muda remaja. Redha dengan apa yang Allah jadikan...tapi lately semenjak usia mencecah 25 tahun last year (nahhh ambik baldi ni gi muntah kat tepi sana) makin dramatik efeknya. Dan aku redha dalam keterpaksaan.


Nampak jelas gilakan..


Hmmmm..


Bila pakai spec tertutuplah sikit lambang kemegahan mata aku ni.

Tak dapat nak bayangkan rupa mata aku 5-10 tahun lagi. Mesti nampak lebih tua from the actual age :(

posted from Bloggeroid

No comments: