Entiti.....sewram nieh

Ammi perati perangai dia. Takpe kita amik gamba dulu sebab setahun dua lagi dia mesti dah tak buat aksi2 gini lagi.

Sekarang ni dia punyalah penakut. Mandi takut, gelap takut, nak pakai baju dalam bilik sendiri sorang2 even with light on pun takut. Hadoiiii


Siap diroticanaikan baju tido tu


towel pun sama jadi roti canai gak. siap landing atas adik lagi towel tu. Grrrrr


Menari2 pulak dia


Nasib baik Ozil tak tarik je kukubird Abang


Heeeeeee siaplah abang. Abang dah besar sok ammi jaja gambar ni.
posted from Bloggeroid

No comments: