Selamat Pengantin Baru

Dapat whatsapp message from my ex-boss kecik. Bos besar ofcoz apaknya. Jemput ke majlis kahwin dia. Wooowwieee akhirnya at the age of 40 you are ready. Finally!

Hari yang dijanjikan aku selaku ex-staff dan few ex-staffs yang lain...present staff jugak pergilah berkonvoi ke Dewan MRSM Serting. First time tau akak sampai situ...selalu terbayang serting tu cam kampung. Tapi ok je...membangun.



Ex-Bos besar saya yang bersongkok sebelah saya tu. Kecik je orangnya.


Tiga jelitawanis...ahakss


Ni je staff dan ex-staff yang hadir. Aku saspek ramai gak yang dia twrlepaa pandang untuk dijemput. Almaklumlah seketeri cabuk dah berenti. Member yang still keje kat situ pon sedang dalam keadaan kurang sihat dan selalu tak keje jadi bos ajak mana yang dia ingat jelah.


Ek eh...sib baik tercover


With the pengantin. Berkenalan didalam kapal terbang rupanya mereka ini.


Yang bertudung cream tu wife ex-boss. Miss you a lot Kak Nah. Kalau kaknah datang ofis dedulu selalulah berborak bergosip. Ni hal orang pompuan..orang lelaki xyah sibuk gitu...ahakss


Shidee..aku cilok gambar ni dari FB ko. Your baby is super cute.


posted from Bloggeroid

No comments: