Seminggu sekolah

Dah seminggu Kyra start sekolah.

Rutin harian ammi pun berubah. Ketarzanan pon agak menjadi2.

Pagi2 nak layan menungan anak2 dalam toilet tu satu perkara yang paling tak boleh tahan. Ammi dah siap macam2 anak2 still pegang berus gigi pastu main tolak2 ataupun sorang menung kanan sorang menung kiri. Jadi akan muncullah tarzan disitu.

Hari pertama sekolah ammi tak hantar. Abah yang hantar and wait for her during recess. Ada pulak suara haremmm kat ofis kata "heyyyy what kind of mother are you". Puihhhhhhh.

Hari kedua ammi hantar. Bukan sebab mulut haremm...tapi sebab sendiri rasa nak hantar.






Hari ke 4 ammi bekalkan beg utk bawak bekal. Petang tu masa jemput kat babysitter tanya mana bekal....time tu baru tergaru2 kepala sambil sengih2 tunjuk gigi gongak dia. Nasib baik beli bekas yang murah2 je.

Baju masa hari ke3 huhuhu..penuh ngan coklat sebab dia makan aiskrim coklat masa balik. Mr. Kay intai dia masa dia jalan balik ngan kawan2...wahhhh bukan main lagi jalan sambil makan aiskrim.
posted from Bloggeroid

1 comment:

mummy_ayu said...

darjah 1 ke sheila? senang nya.. aku ni.ngan Iris ...dok nangis jer minggu ni.. alahai!