Girls' Day Out

Yang anak memang ye girl...yang tua ni girl gak ke?

Janji ngan Kyra to bring her for hair cut. Dah alang2 sampai saloon kita pamperlah sikit kepala2 ni jap.

Sebelum pergi saloon dah standby susu sesiap for baby. Gelabah gak nak tinggalkan baby ngan abah...tp tak cuba tak tahu. Punyalah aku tahan mata baby jangan bagi dia tidur...biar dia tidur lama sikit masa pompuan2 ni takde kat rumah.


Ammi buat cut, wash, hair treatment


Kyra kita bagi dia cut and wash sudehhhh. Sampai naik stim mata dia bila orang tu massage2 kepala dia. Baru dia tau best. Selalu kalau ammi yang basuh rambut dia kat rumah...dia kata sakitlah. Pedihlah...kat situ ok je.

Next...we'll go for manicure pedicure plak ye kakak...dengan syarat rajin blajar...jangan melawan
posted from Bloggeroid

No comments: